Language:

Groothandel Arganolie

Argan Olie koud geperst, puur en biologisch is wat wij u bieden.

Argan Europe streeft naar een lange termijn relatie met haar klanten en gelooft dat dit alleen kan door het bieden van zowel uitstekende producten als service. Wij leveren onze Argan olie echter enkel aan bedrijven. Argan Europe richt zich op relevante distributiekanalen als drogisterijen, apotheken, schoonheidssalons, supermarkten en webshops. Kortom, alle relevante distributiekanalen.

 

Groothandel Arganolie

Wij importeren deze zeldzame olie rechtstreeks uit Marokko van lokale boeren, zodat wij u kunnen garanderen dat uw Argan olie altijd 100 % puur en biologisch is.

Argan Europe produceert al haar olie zelf en kan daarom met zekerheid stellen dat haar Argan olie 100% puur is. Wij kopen de argannoten, na selectie van de beste argannoten, zelf in van lokale boeren in de regio Essaouira. Tussen het beginproduct en eindproduct zitten geen tussenhandelaren of andere schakels waardoor wij u onze Argan olie tegen de scherpste prijs kunnen aanbieden. Na import van onze Argan olie laten wij deze door in Nederland geaccrediteerde analysebureau’ s testen op echtheid. Dit rapport wordt bij levering aan onze klanten meegeleverd. Vertrouwen is goed, controle is beter.

Argan olie is al generaties lang een integraal onderdeel van onze familie. Onze Berber familiegeschiedenis en onze innige verbinding met de teelt en productie van deze geweldige anti-aging en helende olie, onze aanwezigheid in Marokko en de geweldige samenwerking met de lokale boeren maken het mogelijk om u het beste, maar dan ook het allerbeste aan te bieden.

Kwaliteitscontrole

Onze Argan Olie worden systematisch geanalyseerd, van productie tot export.

Een kopie van de fysische en chemische analyserapport, uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium, zal worden verstrekt bij elke levering .